Vinterpakkens indhold

Vinterbeklædnings pakken til Ukrainske frontsoldater er udviklet i samarbejde med Ukrainian Military of Defence Attache i Danmark, samt den Ukrainske Ambassadør. Pakken er godkendt af Military of Defence i Ukraine (UAMoD) uden anmærkninger og siden første levering i november 2022 er det blevet til rigtig mange transporter. Vi har fået en masse kommentarer og tak fra Ukraine og de har faktisk omdøbt pakken til Deluxe. De sidste 6 måneder har UAMoD forespurgt 12 gange omkring videre levering. Derfor opstarter vi igen indsamlingen.

Samtlige produkter er undergået streng kvalitets kontrol ved produktion, samt i Danmark på Scandic Defence fabrik før pakning i separate størrelses pakninger til hver soldat.
Som eksempel er M65 vinter uniformssæt foret med med 2 lag microfleece så den kan holde frosten helt ude. Den vandtætte arktiske sovepose er produceret med 3,5 kilo fleecefyld, så den kan holde varmen helt ned til minus 38% celcius.

Alle de uldne produkter er enten Microfleece eller uld. Militærstøvlerne er læder og modstår høje kuldegrader. De er endvidere produceret som sikkerheds støvler. Ponchioen kan benyttes i hård regn og kan samtidig spændes ud til en sove bivuak. Handskerne er godkendt og har forstærkning ved knoer og har følsomme fingre, således at våben kan betjenes optimalt.

Udover vinter produkter har vi besluttet at donere andre beskyttelses produkter, som bliver medsendt ved hver levering: M88, Fast assault og Mich Hjelme alle level NIJ IIIA, som er godkendt og testet på EU bemyndiget ballistisk Organ, samt skudsikker vest, der dækker stort areal af kroppen. Vesten er classificeret NIJ Level IV og er den højeste beskyttelse en soldat kan opnå. Pt har kun 3% af soldater i Ukraine skudsikre veste.