Klargøring af vinterpakker

af | nov 25, 2022

1. Kasserne opdeles i de forskellige størrelser, så slutbruger hurtigt kan udvælge sig den rigtige størrelse. Combat boots leveres separat, idet der er mange størrelser.

2. Produkterne lægges på pakkebord og opdeles i størrelser.

3. 17 dele indgår i vinter beklædnings pakken og efter QC pakkes produkterne i kasser med hvert produkt repræsenteret. Combat boots leveres separat på palle, idet nøjagtig størrelse på fodtøj er alt afgørende.

4. Når produkterne er ankommet til København med fly fra hele verden, er der følgende procedure:

  • Kontrol af antal kasser
  • Opdeling af produkter i 17 produktenheder
  • Optælling af hver produktenhed
  • Kvalitets kontrol af 2% af det indkomne: Målstørrelse, slidtest, syninger, lynlås, pasform, produktvægt, vandafvisnings test samt sammenligning med produktions prøver.

Ved afvigelser udtages en større procentdel til kvalitets kontrol.

5. Vigtige dele testes.

6. Pasform og inderfoer er vigtig at det sidder godt på kroppen, så man kan arbejde i det. På en M65 Kampuniform er 76 arbejdsgange til at producere uniformen.

7. Den arktiske sovepose ankommer vacumpakket til København. Den kvalitetcheckes bla for at se om der er revner samt lynlås. Soveposen har monteret hylsteret bagpå, således at det aldrig bliver væk. Den har endvidere en hætte monteret. Soveposen er en meget vigtig del af udrustningen, idet brugeren aldrig fryser og er godt beskyttet fra omgivelserne med det digitale MM14 print.

8. Uniformerne afprøves med skudsikre veste level IV samt Ballistiske hjelme, for at sikre pasform på hjelm med hue under.

9. Klar til opsamling af Forsvarsministeriet.